AK550

THE JOURNEY TO GREATNESS

AK 550 ujedinjuje inovativnost s probojnošću, dizajn s performansama, praktičnost s luksozom i udobnost s pouzdanošću u savršenom skladu, omogućavajući vozačima neusporedivo iskustvo u vožnji.

NOVI MODEL 2017

UZBUĐENJE KRSTARENJA

Bezbrižno uživajte u najboljem od oba svijeta

AK 550 pionir je novog segmenta 'Super Touring' skutera, koji omogućuje udobnost i praktičnost skutera sa osobnošću i performansama sportskog motocikla

Uzbuđenje
Sportski & Karizmatično

Krstarenje
Vrhunsko & Praktično

Fenomenalni premium dizajn

AK 550 postavlja letvicu konkurenciji u savršenom spoju sportskog premium dizajna sa neprikosnovenom pažnjom za svaki detalj. Od pažljivo dizajniranih obloga sa kompletno LED svjetlosnim sklopom te fino skulpturiranih amblema i višeteksturnih sjedećih površina, ne samo da odskače od konkurencije već pruža vozačima jedinstven osjećaj ponosa u posjedovanju

Napredna lagana konsktrukcija

Svaka komponenta novog AK 550 razvijena je s ciljem postizanja maskimalne čvrstoće i minimalne mase. Lagani aluminijski okvir jamči čvrstoću neophodnu za zahtjevnu vožnju. Pažljivo odabrane radijalne gume kombinirane s posebno dizajniranim aluminijskim naplatcima dodatno umanjuju neovješenu masu

Strateški smještaj gravitacijskog centra

AK 550 ima najniži gravitacijski centar u svojoj klasi. Svi dijelovi tijela su izrađeni da vozilu daju gotovo pravilan raspored težine 50/50 sprijeda i straga za savršenu ravnotežu. Ovo strateško smještanje gravitacijskog centra najbolji je temelj da AK 550 pruži ultimativne upravljačke sposobnosti.

Šasija orijentirana na performanse

Upside-down prednji ovjes

AK550 donosi upsidedown prednji ovjes s dvostrukim Brembo kalipernim kočnicama, što održava vozilo agilnim i stabilnim u zavojima i pruža fenomalnu zaustavnu snagu u slučaju potrebe.

Vodoravni Trailin Arm stražnji ovjes

Trostupni ublaživač odvaja masu pogonskog stroja od prijenosa, umanjuje neovješenu masu stražnjeg ovjesa i pomaže u prianjanju skutera čvrsto uz podlogu u svakom trenutku.

BOSCH ABS sustav posljednje generacije

AK 550 opremljen je sa Bosch 9.1 ABS sustavom na oba kočiona sklopa i jamči najkraći zaustavni put uz najbolju stabilnost. U slučaju hitnog kočenja reagira ekstremno brzo i ujedno je i najlakši ABS sustav na tržištu.

Snažni dvocilindrični 550cc pogonski stroj

Novodizajnirani DOHC 8V tekućinom hlađeni dvocilindrični pogonski stroj zapremnine 550cc uglađen je i vrlo prijemljiv. Sa snagom od 39,3 KW generira snažno ubrzanje kao i impresivnu krajnju brzinu. Isporuka snage podešena je na način da zadovolji i avanturiste i vozače koji preferiraju toring vožnju.

Dobar glas daleko se čuje

AK 550 se izražava na fascinantan način, čineći svaku vožnju prepoznatljivom. Zvuk koji dolazi iz dvocilindričnog pogonskog stroja kroz pažljivo strukturiranu ispušnu komoru pun je energije i strasti, jednostavno prepoznatljiv i opojan.

Niska visina sjedala

Dizajn sjedala s niskim težištem omogućuje odličnu ergonomiju vozačima svih veličina. Štoviše, drži cijeli centar gravitacije niskim dok je vozač na mjestu. Niža vozačka pozicija ne samo da pruža vozaču više sigurnosti, nego i pojačava ukupno iskustvo vožnje.

NOODOE je revolucionarno sučelje za KYMCO vozače u Internet eri

Noodoe smješta vozača u centar svega i čini svaki trenutak - približavanje vašm KYMCO skuteru, vožnju, parkiranje, povratak, čak i zaustavljanje na semaforu - čudesnim i zabavnim iskustvom. Noodoe predstavlja briljantnu povezanost tehnologije i čovjekovih potreba koje čini svaku interakciju sa vašim skuterom zabavnom i praktičnom